Kış Bahçesi

Bioclimatic

Her Mekanda Uygunalabilir Bioclimatic Sistemler

Her mekânda uygulanabilecek Bioclimatic Sistemleri dünyada hiçbir açılır tavan sisteminin sunmadığı, katlanma ve toplanma hareketini bir arada sunmaktadır. Her açıda açılabilen alüminyum lameller sayesinde, gün ışığından istenilen oranda faydalanma olanağı sağlar.

1

BIOCLIMATIC, Kendi Ekseninde Paralelde Hareket Ederek Geriye Toplanabilen Otomatik, Tamamen Alüminyum Sistemdir.

2

Rolling Roof, Dünyadaki Hiçbir Işıklık Sisteminin Sunmadığı Katlanma Ve Toplanma Hareketlerinin Bir Kombinasyonunu Sunarak Herhangi Bir Alana Uygulanabilir.

Rolling Roof

Her Mekanda Uygulanabilir Rolling Roof Yeni Nesil Dış Mekan Çözümleri


Rolling Roof, dünyadaki hiçbir ışıklık sisteminin sunmadığı katlanma ve toplanma hareketlerinin bir kombinasyonunu sunarak herhangi bir alana uygulanabilir. Panellerin katlanma hareketi sayesinde çatıdan havalandırma yapılırken gölgeleme işlevini kaybetmez.

Veranda Sabit Cam Tavan

Her Mekanda Uygulanabilir Sabit Cam Tavan Çözümleri

Sabit cam tavan kış bahçelerine, teras ve balkon üstlerine yapılabilen bir sistemdir. Kendinden oluklu bir yapıya sahiptir. Dikey profiller içerisine Pvc borular gizlenir. Led ışık veya şerit led uygulanabilir. Sistem de polikarbon, 8 mm temperli cam, ısıcamlı 4+4 veya 5+5 lamine cam veya temperli cam kullanılabilir.

Sabit cam tavan sistemlerini kullanarak veranda, restaurant, cafe, kış bahçesi ve teras kapamalarında projelerinizin modern bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

3

Sabit Cam Tavan Kış Bahçelerine, Teras Ve Balkon Üstlerine Yapılabilen Bir Sistemdir. Kendinden Oluklu Bir Yapıya Sahiptir.

3 (8)2
4

Sabit Cam Tavan Sistemlerini Kullanarak Restaurant, Cafe, Kış Bahçesi Ve Teras Kapamalarında Projelerinizin Modern Bir Görünüme Kavuşmasını Sağlayabilirsiniz.

Sabit Cam Tavan

Real Cam Balkon Olarak Projelerinizde Birbirinden Farklı Tasarımlar Sunmaktayız.

  • Sistem Tek cam ve ısıcam kombinasyonuna uygundur.
  • Sistemin taşıyıcı profilleri alüminyumdan imal edilmektedir.
  • İstenilen Ral renginde boyanmaktadır.
  • Sistemde kendi tasarımımız olan özel dereler ve yan kirişler kullanılmaktadır.
  • Tasarladığımız sistem profillerinde uygulama sırasında kertme işlemi yapılmaz.
  • Tüm sistem 90° kesilerek uygulanırken montaj kolaylığı sağlamaktadı

Lüx Seri Açılır Pergole

Dış Mekanlarda Uygulanabilen Lüx Pergole Sistemi

Pergola tente sistemleri sayesinde, yatay, bükümlü ve çatı şeklinde açıklıklar tente ile kapatılabilmektedir. Pergola tente sistemleri güneşlik olarak yazları sizi güneşten, açılır kapanır tavanı ve su geçirmez özelliği ile yağmurlu havalarda yağmurluk olarak sizi yağmurdan koruyacaktır.

Dilerseniz pergola tente sisteminizin etrafını camla kapattırıp, tente sisteminizi açılır kapanır kış bahçesine dönüştürtebilirsiniz. Böylece kış aylarında da pergola tentenizin altında sanki açık alandaymış gibi bahçenizde, verandanızda ya da balkonunuzda kışın tadını soğuktan etkilenmeden çıkartabilirsiniz.

5

Pergola Kelimesi Latince Saçak Anlamına Gelen “Pergule” Kelimesinden Gelmekte Olup, İtalyancada “Pergola” Yani Gölgelik Anlamına Gelen Bir Kelimedir.

Marka Cam Balkon olarak, yaşam alanlarınızı güzelleştirmenin ve daha işlevsel hale getirmenin öncüsüyüz. Firmamız, yılların deneyimi ve uzman ekibi ile Türkiye’de cam balkon çözümlerinde lider konumdadır.

İletişime Geçin

Beşevler Mah. Beşevler Cad. No:167 D:B, Nilüfer/BURSA
+90 505 467 17 31