Temizlenebilir Giyotin Cam

Temizlenebilir! Yalıtımlı! Güvenli!

Dikey olarak çalışan uzaktan kumandalı temizlenebilir giyotin cam balkon sistemi, özel tasarım patentli ürünümüzdür. Cam seçeneği 4 + 12 + 4 mm ısıcamlı ve 8 mm temperlidir. Özel tasarım paslanmaz profiller, çelik taşıyıcılar %100 emniyetli ve alternatif cam seçenekleri ile en üst seviyede güvenli temizlenebilir giyotin cam sistemidir.

Temizlik Modu

%100 Temizlik için Patentli Tasarıma Sahip Yapısıyla Camların Dış Kısımlarını Kolayca Temizlemek Artık Çok Kolay !

Tekerlikli Çelik Makaslı

Cam Paneller Piyasada Olan Ürünlerden Farklı Olarak Tekerlekli Çelik Makaslar İle Ray Kanallarında Hareket Eder! Camlar Yere Geldiği Zaman İspanyolet Kilitler Açılarak Camlar Temizlik Moduna Alınıp Kolaylıkla Temizlenebilir.

Temizlenebilir Giyotin Cam

Yapılarınıza Teknolojik Çözümler

Ev ve Balkon Yaşamını Yepyeni Boyutlara Taşıyoruz. Harika Tasarlanmış Temizlenebilir Giyotin Cam Ürünümüz Dev Projelerde Yer Almaya Devam Ediyor. Sessiz ve Konforlu Çalışmasının Yanı Sıra Yalıtımlı Olması ve Cam Paneller Tek Seferde Silinebilir Olması Sebebiyle Bayanların Tercih Sebebidir.

Dilediğiniz Zaman Bizlerle İletişime Geçebilirsiniz !

Marka Cam Balkon olarak, yaşam alanlarınızı güzelleştirmenin ve daha işlevsel hale getirmenin öncüsüyüz. Firmamız, yılların deneyimi ve uzman ekibi ile Türkiye’de cam balkon çözümlerinde lider konumdadır.

İletişime Geçin

Beşevler Mah. Beşevler Cad. No:167 D:B, Nilüfer/BURSA
+90 505 467 17 31